Indice Glicemic: Paine integrala VentoFreddo
Denumire originală: Paine integrala
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine integrala VentoFreddo" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 59.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 10 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 12.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine integrala
Informaţii/ingrediente
Faina integrala de grau, drojdie, fulgi de ovaz, apa, sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Ingrediente: faina de grau integrala-320 gr, fulgi de ovaz 50 de gr, drojdie uscata 15 gr, sare o lingurita, apa calda o cana.
Se topeste drojdia in apa calduta, se toarna peste faina, se adauga apa calda cate putin si sarea, se framanta bine pana rezulta o coca nu foarte tare, se da forma rotunda si se presara cu faina, se taie in forma de cruce suprafata , se lasa la crescut toata noaptea, dimineata se baga la cuptorul incalzit in prealabil, la 200 de grade cam 3 sferturi de ora.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine integrala VentoFreddo.
Alimente similare
- Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ... - Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ...