Indice Glicemic: Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Denumire originală: Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.3 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 3.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pangasius, pangasius cu sos
Informaţii/ingrediente
- 2 bucati file de peste pangasius,
- 1 ceapa mica,
- 2 catei usturoi,
- 2-3 rosii,
- 2 linguri ulei masline,
- 200 ml smantana,
- 6-8 castravecior murati cornisoni,
- 2 linguri mustar,
- sare, piper,
Descrierea producător/Mod de preparare
Mod de preparare
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei. Cand ceapa devine translucida, se adauga rosiile decojite si maruntite. Vasul se acopera si se lasa la foc domol, 10-15 minute. Se adauga peste sos, bucatii de peste , sare si piper. In acest timp, castraveciorii se taie marunt, se amesteca bine cu smantana si mustarul. Sosul format se varsa peste peste si se mai lasa 5 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori.
Alimente similare
- File pangasius la teflon (IG: 0)
- Smantana, 32% grasime (IG: 30)
- Ficatei cu smantana (IG: 15)
Se pune in ulei la prajit ficatul, se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate felii si piperul. Cand sunt gata se adauga smanatana si se mai lsasa la foc mic cateva minute. La final se adauga patrunjelul taiat ... - Rosii (IG: 30)
- Prune rosii (IG: 30)