Indice Glicemic: Quiche cu pangasius a la Raluca, varianta 2
Denumire originală: Quiche cu pangasius
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Quiche cu pangasius a la Raluca, varianta 2" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.7 g/100g | Colesterol | 72.2 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.6 g/100g | |
Sodiu | 19.5 mg/100g | Proteine | 8.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pangasius, quiche
Informaţii/ingrediente
- 70 g ceapa verde
- 60 g sparanghel
- 160 g broccoli
- 100 g conopida
- 150 g rosii cherry
- 230 g amestec macedonean bonduelle
- 2 ou rata - 110 g
- 2 oua gaina - 50 g
- iaurt - 250 g
- 4 triunghiuri branza hochland fitness
- 420 g file pangasius
- 100 g telemea
- 10 g leustean
Descrierea producător/Mod de preparare
Ceapa si sparanghelul se taie rondele.
Rosiile se decojesc si se taie jumatati.
Se pun intr-o tigaie impreuna cu broccoli si conopida si se parpolesc pana cand broccoli si conopida devin moi. Se pun intr-un vas si se amesteca cu triunghiurile de branza si amestecul macedonean de legume.
Ouale se bat cu iaurtul.
Se potrivesc de sare si piper.
Se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu pestele fasii, in straturi.
Se adauga leusteanul tocat marunt.
Deasupra se pune telemeaua maruntita cu furculita si se da la cuptorul incins in prealabil.
Este gata in aproximativ 45 minute.
Mi-au iesit 1.52 kg de quiche.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Quiche cu pangasius a la Raluca, varianta 2.
Alimente similare
- Quiche cu urzici (IG: 40)
Se face un aluat, destul de tare (fara apa) care se tine cateva ore la rece. Se intinde o foaie care se pune intr-o tava joasa, se inteapa cu furculita si se lasa la cuptor cca ... - Maioneza cu ulei de masline (varianta II) (IG: 0)
Se amesteca galbenusul cu mustarul, apoi se adauga treptat uleiul amestecand incontinuu - File pangasius la teflon (IG: 0)