Indice Glicemic: Ratatouille la cuptor
Denumire originală: Ratatouille la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ratatouille la cuptor" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Informaţii/ingrediente
- ardei rosu 192g
- usturoi 14g
- ceapa 40g
- pasta rosii 50g
- ulei masline 2.50g
- vinete 300g
- dovlecel 350g
- rosii 268g
- vin alb 5 ml
Descrierea producător/Mod de preparare
se taie feliute, se pun intr-un vas termo rezistent, se toarna sucul de rosii/pasta de rosii peste legume si se baga la cuptor.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ratatouille la cuptor.
Alimente similare
- Ratatouille (IG: 20)
se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ... - Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Somon roz cu susan, la cuptor (IG: 20)
Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ...