Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Souffle de conopida cu brocoli

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Souffle de conopida cu brocoli

Denumire originală: Souffle de conopida cu brocoli

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Souffle de conopida cu brocoli" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 11.6 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 3.2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 6.4 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: brocoli, sufleu, conopida, souffle

Informaţii/ingrediente

  • 400g brocoli
  • 900 g conopida (congelate)
  • 150g cascaval vian
  • 2 oua
  • 100g branza de vaci
  • 150ml smantana 12% grasimi

Descrierea producător/Mod de preparare

-fierbem conopida si brocoli

-le scurgem de apa si le facem piure

-intr-o cratita punem hartie de copt,apoi pune jumate din compozitie (conopida si brocoli ) in strat uniform

-peste radem branza

-apoi pune cealalta compozitie

-peste punem cascaval ras

-batem oulale cu smantana si turnam totul peste cascaval

-se da la cuptor 30-40 min

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Souffle de conopida cu brocoli.

Alimente similare

  • Brocoli (IG: 15)
  • Conopida, proaspata (IG: 15)
  • Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
    Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ...
  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: