Indice Glicemic: Souffle de conopida
Denumire originală: Souffle de conopida
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Souffle de conopida" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: souffle, souffle conopida
Informaţii/ingrediente
- 900g conopida
- 15g ulei
- 20g faina
- 500g lapte
- 100g telemea oaie
- 30g smantana
- sare
- piper
- praf de usturoi
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierbe conopida in apa cu sare. Cand e fiarta se pune intr-un vas termorezistent si se aduga peste ea sosul bechamel preparat astfel: faina se amesteca la foc mic cu uleiul, adugand laptele putin cate putin si amestecand incontinu. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi. Cand e gata se adauga smantana. Se toarna peste conopida, se pune deasupra branza data pe razatoare si se da la cuptor 30 min. la foc potrivit.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Souffle de conopida.
Alimente similare
- Conopida, proaspata (IG: 15)
- Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...