Indice Glicemic: Supa crema de conopida a la buni
Denumire originală: Supa crema de conopida
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa crema de conopida a la buni" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.1 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 6.9 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | 2.7 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | 2.8 g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml | Proteine | 2 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa crema, supa, conopida
Informaţii/ingrediente
- conopida proaspata curatita 460 g.
- morcov 60 g.
- ceapa 25 g.
- cartofi 100 g.
- usturoi 5 g.
- ulei de flaorea soarelui 10 ml.
- apa cca. 500 ml.
Descrierea producător/Mod de preparare
Se desface conopida buchetele.
Se caleste ceapa tocata, morcovul razuit si cartoful taiat cubulete in ulei pana ceapa e moale.
Se adauga usturoiul strivit, sare, piper si apa. Se fierbe totul la foc mediu cam 10 minute de cand incepe apa sa clocoteasca.
Se adauga conopida si daca e cazul mai adaugati apa pana conopida e aproape acoperita. Se fierbe la foc mediu cam 20 minute, pana conopida e facuta.
Se mixeaza bine tot continutul oalei in blender sau cu blenderul vertical.
Supa crema obtinuta o dregeti de sare si piper, daca va mai fi nevoie.
Se obtin cca. 500 ml. de supa crema de conopida.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa crema de conopida a la buni.
Alimente similare
- Conopida, proaspata (IG: 15)
- Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ...