Indice Glicemic: Supa de gulie
Denumire originală: Supa de gulie
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de gulie" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa, ciorba, gulie, post
Informaţii/ingrediente
- 2 gulii mici (5-7 cm diametru)
- 1 ceapa medie
- un morcov mare
- jumatate de ardei gras
- o legatura marar
- o legatura de patrunjel
- sare, piper dupa gust
- un varf de lingurita de praf de chimen (optional)
- 2 linguri ulei
- 1,5 litri apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Guliile, ceapa si morcovul se curata de coaja, se spala si se taie cubulete mici. Se pun la calit in ulei incins pana se inmoaie. In acest timp putem amesteca din cand in cand. Se adauga apa si se condimenteaza cu sare si piper si praful de chimen. Se fierbe aproximativ 20 de minute, pana toate legumele sunt moi. La final, cu 1 minut inainte de a o lua de pe foc, adaugam mararul si patrunjelul taiate marunt
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de gulie.
Alimente similare
- Gulie (congelata) (IG: 20)
- Gulie, proaspata (cruda) (IG: 20)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ...