Indice Glicemic: Tarta spanac si branza de vaci, mayya
Denumire originală: Tarta spanac si branza de vaci
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta spanac si branza de vaci, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8 g/100g | Colesterol | 74 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.3 g/100g | |
Sodiu | 110 mg/100g | Proteine | 11 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, spanac, tarta
Informaţii/ingrediente
120 g ceapa, 20 ml ulei masline extravirgin, 450 spanac congelat dujardin, 445 branza de vaci semidegresata, 100 g smantana 12%, 3 oua intregi, sare si piper
Descrierea producător/Mod de preparare
Am calit ceapa,apoi am adaugat spanacul dezghetat in prealabil,am lasat la foc mic vreo 10 minute pana s-au inmuiat bine.Cand amestecul de spanac s-a racit un pic am adaugat smantana ,bramza si ouale si am condimentat cu sare si piper.Compozitia obtinuta am pus-o intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt si am bagat-o la cuptor pt cca.30 minute.Am obtinut 1033 g de tarta.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta spanac si branza de vaci, mayya.
Alimente similare
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Branza de vaci (IG: 30)
- Branza de vaci 2% grasime "No Name" (IG: 30)
- Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina;