Indice Glicemic: Tarta tatin cu prune by Didi
Denumire originală: Tarta tatin cu prune
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta tatin cu prune by Didi" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 21.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, prajitura, tarta, prune
Informaţii/ingrediente
- 380 gr prune
- 3 oua de gaina
- 5 ml indulcitor lichid Clio
- 50 ml lapte de vaca
- 57 gr faina Slabesti mancand
- 55 gr zahar alb
- 2 gr scortisoara
- 1 lingura ulei
Descrierea producător/Mod de preparare
Taiem prunele si le scoatem samburii. Separam galbenusurile de albusuri.
Frecam galbenusurile cu indulcitor si adaugam laptele si faina,mestecand de sus in jos. Incorporam si albusurile batute spuma.
Caramelizam zaharul alb,cand s-a topit adaugam o lingura de ulei si mestecam.Apoi asezam prunele peste zaharul caramelizat.Turnam aluatul peste ele si dam la cuptor cca 30 min:)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta tatin cu prune by Didi.
Alimente similare
- Prune (IG: 30)
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Prune uscate (IG: 29)
- Prune rosii (IG: 30)
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...