Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tarta tatin cu prune by Didi

Denumire originală: Tarta tatin cu prune

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta tatin cu prune by Didi" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 5 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 21.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 6.3 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: desert, prajitura, tarta, prune

Informaţii/ingrediente

  • 380 gr prune
  • 3 oua de gaina
  • 5 ml indulcitor lichid Clio
  • 50 ml lapte de vaca
  • 57 gr faina Slabesti mancand
  • 55 gr zahar alb
  • 2 gr scortisoara
  • 1 lingura ulei

Descrierea producător/Mod de preparare

Taiem prunele si le scoatem samburii. Separam galbenusurile de albusuri.

Frecam galbenusurile cu indulcitor si adaugam laptele si faina,mestecand de sus in jos. Incorporam si albusurile batute spuma.

Caramelizam zaharul alb,cand s-a topit adaugam o lingura de ulei si mestecam.Apoi asezam prunele peste zaharul caramelizat.Turnam aluatul peste ele si dam la cuptor cca 30 min:)

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta tatin cu prune by Didi.

Alimente similare

  • Prune (IG: 30)
  • Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
    Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...
  • Prune uscate (IG: 29)
  • Prune rosii (IG: 30)
  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: