Indice Glicemic: Toast integral, Bongrana
Denumire originală: Paine integrala feliata Bongrana
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Toast integral, Bongrana" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 4 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1 g/100g | Carbohidraţi | 43 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 3 g/100g | |
Sodiu | 500 mg/100g | Proteine | 11 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine toast, paine bongrana, paine integrala feliata, paine integrala bongrana, bongrana toast integral
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina integrala de grau 43% (faina dietetica de grau-macinis integral, faina neagra de grau 1250), faina alba de grau 650, apa, drojdie, dextroza, sare iodata, otet de vin, grasimi vegetale, gluten.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Chifle hipoglucidice, Dobrogea (IG: 40)
- Paine IG mic, Slabesti Mancand (IG: 35)
- Paine Longevita, Franzeluta (IG: 35)
Ingrediente: faina de grau, tarata, apa, drojdie de panificatie, sare, ulei de floarea soarelui. concentrat elaminat uscat (varza de mare). Paine Longevita este fabricata din faina de grau de calitatea I, cu adaos de component special ... - Toast graham, Real (IG: 35)
Ingrediente: faina alba de grau 650, apa, faina dietetica de grau 18% (faina graham), sare iodata, drojdie, grasimi vegetale nehidrogenate, gluten, deztroza, conservant: acid sorbic. Contine: faina de grau, gluten. - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
Alimente similare
- Iaurt integral (IG: 30)
- Lapte de capra integral (IG: 30)
Laptele de capra mai contine: 330mg calciu 270mg fosfor 0.34mg vitamina B2 500mg potasiu 110mg aminoacid Tryptophan - Lapte integral (3,25% grasime) (IG: 30)
- Lapte de vaca integral (IG: 30)
- Pilaf de grau integral cu carne (IG: 50)
Am folosit tartite de curcan fierte, pe care le-am dezosat si le-am pus la prajit in propria grasime colectata de deasupra supei in care au fiert. Dupa ce se rumenesc se adauga ciupercile, ceapa si ...