Indice Glicemic pentru iaurt
Afisare rezultate 51 - 60 din total 340
- Iaurt degresatAdăugat în Iaurt -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.2, Carbohidraţi: 7.7, Proteine: 5.7Adaugă la favorite
- Iaurt de baut cu struguri si grau germinat, CloudeeAdăugat în Deserturi, Dulciuri -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.7, Carbohidraţi: 9.4, Proteine: 2.9Adaugă la favorite
- Iaurt integral cu cacao si psyilliumAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se amesteca.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 3.7, Carbohidraţi: 7.7, Proteine: 3.4Adaugă la favorite - Iaurt integralAdăugat în Iaurt -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 3.3, Carbohidraţi: 4.7, Proteine: 3.5Adaugă la favorite
- Iaurt cu kiwiAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
se baga la blender si se servesc.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.2, Carbohidraţi: 7.1, Proteine: 2.3Adaugă la favorite - Iaurt cu stracciatella si nuci by TinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se amesteca toate, se rade ciocolata peste.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 13.4, Carbohidraţi: 5.2, Proteine: 4.2Adaugă la favorite - Iaurt semidegresatAdăugat în Iaurt -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.5, Carbohidraţi: 7, Proteine: 5.2Adaugă la favorite
- Desert cu iaurt si piersici, a la NinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se prepara gelatina cu lapte conform instructiunilor de pe plic. Iaurtul se amesteca cu zaharul si piersicile taiate marunt (se pot folosi si alte fructe, dupa preferinte). Se incorporeaza gelatina in iaurt, se toarna intr-o forma ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.7, Carbohidraţi: 9.5, Proteine: 3.1Adaugă la favorite - Piure de conopida cu iaurtAdăugat în Garnituri -
Se fierbe conopida, se scurge de apa, se paseaza si se amesteca cu iaurtul (de preferinta dietetic) si cu sare sau vegeta dupa gust.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.5, Carbohidraţi: 4, Proteine: 1.5Adaugă la favorite - Desert cu iaurt si capsuniAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se face gelatina conform indicatilor de pe plic. Se bat albusurile spuma cu zaharul si siropul, se adauga iaurtul= branza si apoi capsunile si la urma gelatina calduta, se pune in recipient si apoi la frigider ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.5, Carbohidraţi: 10, Proteine: 5Adaugă la favorite