Indice Glicemic pentru paine
Afisare rezultate 201 - 210 din total 217
- Paine de tarate Scandurica, Ana PanAdăugat în Paine -
faina neagra de grau, tarata alimentara, graham, drojdie, sare
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 4.8, Carbohidraţi: 61, Proteine: 12Adaugă la favoriteProdus de post - Paine "slabeste mancand", Ana PanAdăugat în Paine -
faina integrala de grau, faina de soia, proteine de soia, fibre, tarate de grau, drojdie, sare iodata, enzime. contine gluten!
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 4.2, Carbohidraţi: 29.5, Proteine: 18.2Adaugă la favorite - Paine integrala fara grasimi animale (cu ulei de masline), Buongiorno NaturaAdăugat în Paine -
faina integrala de grau, apa, drojdie, ulei de masline, sacarosiu, sare
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 5.1, Carbohidraţi: 43.3, Proteine: 10Adaugă la favoriteProdus de post - Paine, Neptun FamilyAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.7, Carbohidraţi: 45.2, Proteine: 7.8Adaugă la favorite
- Paine, First PriceAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.6, Carbohidraţi: 46, Proteine: 7.3Adaugă la favorite
- Paine crocanta multi cereale, AllosAdăugat în Painite cereale -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 4.3, Carbohidraţi: 59.9, Proteine: 11.7Adaugă la favorite
- Paine crocanta, GrafschafterAdăugat în Painite cereale -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.6, Carbohidraţi: 64, Proteine: 10.5Adaugă la favorite
- Paine IG mic, Slabesti MancandAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 4.2, Carbohidraţi: 29.5, Proteine: 18.2Adaugă la favorite
- Faina (Amestec de fainuri pentru paine/brutarie), Slabesti MancandAdăugat în Faina -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 6, Carbohidraţi: 42.2, Proteine: 25.9Adaugă la favoriteProdus de post
- Amestec de faina pentru paine integrala, Friessinger MuehleAdăugat în Faina -
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.9, Carbohidraţi: 64.3, Proteine: 12.8Adaugă la favoriteProdus de post