Indice Glicemic: Amestec de placinta cu dovleac, conservat
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Amestec de placinta cu dovleac, conservat" din categoria "Legume".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.13 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.065 g/100g | Carbohidraţi | 26.39 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.007 g/100g | Fibre | 8.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.016 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 208 mg/100g | Proteine | 1.09 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: dovleac, placinta, amestec, conservat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Amestec de placinta cu dovleac, conservat"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Legume"
Momentan nu există în categoria Legume, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Amestec de placinta cu dovleac, conservat.
Alimente similare
- Placinta dovleac (IG: 60)
Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna! - Placinta cu branza (IG: 60)
Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ... - Placinta cu mere (IG: 60)
- Placinta cu varza (IG: 60)
- Placinta cu zucchini "Slabuta" (IG: 18)
Un zucchini de 290 gr se da pe razatoare, apoi se amesteca cu branza de vaci, ouale batute bine si patrunjelul tocat. Se sareaza dupa gust. Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de ...