Indice Glicemic: Budinca de gris si paste a la Raluca
Denumire originală: Budinca de gris si paste
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca de gris si paste a la Raluca" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.1 g/100g | Colesterol | 11 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 20.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.4 g/100g | |
Sodiu | 11.2 mg/100g | Proteine | 5.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paste, gris
Informaţii/ingrediente
- 150 g branza (sarata sau de vaci, dar mai tare)
- 150 g iaurt de baut Milli
- 100 g spaghete integrale fierte
- 2 oua de gaina (110g)
- 190 g gris
- 50 g stafide
- 30 g miere de salcam
- 410 ml lapte
- 1 g esenta de vanilie
Au iesit 1.25 kg budinca.
Descrierea producător/Mod de preparare
Branza se faramiteaza, se amesteca cu iaurtul si stafidele.
Ouale se bat si se incorporeaza grisul si putin lapte. Se pun peste branza cu iaurt si stafide si se adauga pastele.
Se pun toate intr-un vas termorezistent si se da la cuptor.
Se lasa la cuptor 15-20 minute.Dupa ce se scoate de la cuptor, se incalzeste laptele cu mierea si vanilia.
Se adauga laptele clocotit peste budinca si se lasa sa se raceasca. Budinca va absorbi laptele.
Dupa ce s-a racit se da la frigider pentru minim 2 ore.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Budinca de gris si paste a la Raluca.
Alimente similare
- Gris (IG: 60)
- Gris cu lapte (IG: 60)
400 ml lapte+ 80 gr gris+o lingurita zahar+1/2 lingurita esenta rom - Gris de grau (IG: 60)
- Gris cu lapte a la Mishutza (facut in casa) (IG: 60)
Ingrediente pentru 8 portii: 2 litri lapte 1,5 grasime 300 g gris de grau 100 g zahar - Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ...