Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Budinca/Sufleu de conopida

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Budinca/Sufleu de conopida

Denumire originală: Sufleu de conopida

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca/Sufleu de conopida" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 5.8 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 4.7 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.7 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 2.7 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: budinca, sufleu, conopida

Informaţii/ingrediente

1200g conopida fiarta si scursa, 3 oua, 15g faina ovaz, 200ml lapte 0.1%, 50g parmezan ras, 60g unt, sare

Descrierea producător/Mod de preparare

Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot.

Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma.

Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia.

Se presara deasupra parmezanul ramas si se da la cuptor la foc potrivit.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

  1. Mancare de linte rosie (IG: 25)
    Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ...
  2. Iahnie de fasole de post (IG: 25)
    Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...
  3. Vinata cu rosii (IG: 20)
    Ingrediente: vinata, rosii, ceapa, gogosari, ulei, apa, copti si pusi in borcan.
  4. Ratatouille (IG: 20)
    se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ...
  5. Varza rosie calita (IG: 20)
    Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: