Indice Glicemic: Budinca/Sufleu de conopida
Denumire originală: Sufleu de conopida
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca/Sufleu de conopida" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 5.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: budinca, sufleu, conopida
Informaţii/ingrediente
1200g conopida fiarta si scursa, 3 oua, 15g faina ovaz, 200ml lapte 0.1%, 50g parmezan ras, 60g unt, sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot.
Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma.
Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia.
Se presara deasupra parmezanul ramas si se da la cuptor la foc potrivit.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Mancare de linte rosie (IG: 25)
Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ... - Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Vinata cu rosii (IG: 20)
Ingrediente: vinata, rosii, ceapa, gogosari, ulei, apa, copti si pusi in borcan. - Ratatouille (IG: 20)
se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ... - Varza rosie calita (IG: 20)
Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa.
Alimente similare
- Conopida, proaspata (IG: 15)
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...