Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Iahnie de fasole de post

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Iahnie de fasole de post

Denumire originală: Mancare de fasole

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Iahnie de fasole de post" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 3.7 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 14.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 3.6 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 6.4 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: fasole, iahnie, post, mancare

Informaţii/ingrediente

  • 250g fasole alba uscata
  • 100g ceapa rosie
  • 50g pasta de ardei capia
  • 250ml suc rosii de casa fara zahar
  • 1g boia iute
  • 5g usturoi
  • 30ml ulei
  • 2g marar uscat
  • sare
  • 2 frunze de dafin

Descrierea producător/Mod de preparare

Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba.

Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei.

Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de rosii.

Se adauga pasta de ardei capia (se pot pune si ardei capia cruzi tocati marunt) si condimentele si se mai tine 10 min pe foc.

Rezulta 950g de mancare de post sau care se poate folosi ca garnitura.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

  1. Vinata cu rosii (IG: 20)
    Ingrediente: vinata, rosii, ceapa, gogosari, ulei, apa, copti si pusi in borcan.
  2. Ratatouille (IG: 20)
    se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ...
  3. Varza rosie calita (IG: 20)
    Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa.
  4. Pasta de urzici (IG: 20)
    Se pun ingredientele in blender si se freaca bine. Rezulta 580g de pasta tartinabila.
  5. Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
      Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: