Indice Glicemic: Iahnie de fasole de post
Denumire originală: Mancare de fasole
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Iahnie de fasole de post" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 3.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 14.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, iahnie, post, mancare
Informaţii/ingrediente
- 250g fasole alba uscata
- 100g ceapa rosie
- 50g pasta de ardei capia
- 250ml suc rosii de casa fara zahar
- 1g boia iute
- 5g usturoi
- 30ml ulei
- 2g marar uscat
- sare
- 2 frunze de dafin
Descrierea producător/Mod de preparare
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba.
Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei.
Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de rosii.
Se adauga pasta de ardei capia (se pot pune si ardei capia cruzi tocati marunt) si condimentele si se mai tine 10 min pe foc.
Rezulta 950g de mancare de post sau care se poate folosi ca garnitura.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Vinata cu rosii (IG: 20)
Ingrediente: vinata, rosii, ceapa, gogosari, ulei, apa, copti si pusi in borcan. - Ratatouille (IG: 20)
se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ... - Varza rosie calita (IG: 20)
Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa. - Pasta de urzici (IG: 20)
Se pun ingredientele in blender si se freaca bine. Rezulta 580g de pasta tartinabila. - Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...
Alimente similare
- Conserva de fasole (IG: 40)
- Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ... - Fasole verde (IG: 15)
- Fasole (uscata) (IG: 35)
- Fasole boabe fiarta (IG: 35)