Indice Glicemic: Platou colorat de legume "Slabute"
Denumire originală: Platou colorat de legume "Slabute"
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Platou colorat de legume "Slabute"" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 1.7 g/100g | Colesterol | 17.4 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.1 g/100g | |
Sodiu | 197.4 mg/100g | Proteine | 11.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, tarta, slabute
Informaţii/ingrediente
- sare de/pentru masa - 1.5gr
- branza negrasa 0% grasime - 875 gr
- broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare - 425 gr
- conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare - 830 gr
- ardei (rosu, congelat) - 160 gr
- ou de gaina, integral - 6 bucati
- cascaval cu grasime redusa, Cheddar sau Colby - 45 gr
Descrierea producător/Mod de preparare
- Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt.
- Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala.
- Se sareaza dupa gust.
- Pe mijloc, cu ajutorul broccoli se "deseneaza" litera "S", in jurul ei "se infige" in branza conopida.
- Apoi se presara ardeiul gras rosu taiat cubulete.
- Deasupra se toarna ouale batute spuma si se presara cascavalul razuit.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Fasole verde cu usturoi (IG: 15)
Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ... - Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ... - Ardei umpluti cu carne de vita si hrisca (IG: 15)
Se amesteca cu carnea ceapa tocata, cimbru, hrisca, piper si sare. Se umplu ardeii. Se adauga cca 200ml de apa si rosia tocata. Se pune la fiert. Rezulta cca 1100g. - Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ...
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)