Indice Glicemic: Fasole batuta
Denumire originală: Fasole batuta
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Fasole batuta" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 4.7 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 20.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 4.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 155.2 mg/100g | Proteine | 8.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, iahnie fasole, iahnie de fasole, fasole batuta
Informaţii/ingrediente
- Fasole (uscata), 560g
- Ceapa, 300g
- Ulei de floarea soarelui, Floriol, 60g
- Usturoi, 15g
- Sare de masa, 6g
Descrierea producător/Mod de preparare
Mod de preparare:
- se pune fasolea in apa cu o seara inainte
- se fierbe, apa se va schimba de 3 ori
- cand este gata, se da prin robot pana se face pasta
- se pune la calit ceapa taiata marunt
- dupa ce ceapa a devenit aurie se pune deasupra fasolei
- adaugam usturoi facut ca pentru mujdei, sare, piper.
- mai batem putin
- restul de ceapa prajita punem deasupra
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Mancare de linte cu ardei gras (IG: 30)
Intr-o tigaie se pun 2 linguri supa de ulei si ceapa taiata inele. Cand ceapa devine rumena, se adauga ardeii grasi congelati si patrunjelul. Dupa 10 minute se adauga lintea fiarta si se amesteca. Se mai tine pe ... - Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Ghiveci de toamna cu pui (IG: 30)
Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga ... - Mancare de linte rosie (IG: 25)
Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ... - Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...
Alimente similare
- Fasole batuta delicioasa (IG: 40)
fasole fiarta batuta cu putina apa in care a fiert cu putina sare si piper. - Fasole verde (IG: 15)
- Conserva de fasole (IG: 40)
- Fasole (uscata) (IG: 35)
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...