Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Fasole batuta

Denumire originală: Fasole batuta

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Fasole batuta" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 4.7 g/100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Carbohidraţi 20.2 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Fibre 4.8 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu 155.2 mg/100g Proteine 8.6 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: fasole, iahnie fasole, iahnie de fasole, fasole batuta

Informaţii/ingrediente

Descrierea producător/Mod de preparare

Mod de preparare:

  1. se pune fasolea in apa cu o seara inainte
  2. se fierbe, apa se va schimba de 3 ori
  3. cand este gata, se da prin robot pana se face pasta
  4. se pune la calit ceapa taiata marunt
  5. dupa ce ceapa a devenit aurie se pune deasupra fasolei
  6. adaugam usturoi facut ca pentru mujdei, sare, piper.
  7. mai batem putin
  8. restul de ceapa prajita punem deasupra

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

  1. Mancare de linte cu ardei gras (IG: 30)
    Intr-o tigaie se pun 2 linguri supa de ulei si ceapa taiata inele. Cand ceapa devine rumena, se adauga ardeii grasi congelati si patrunjelul. Dupa 10 minute se adauga lintea fiarta si se amesteca. Se mai tine pe ...
  2. Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
    Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ...
  3. Ghiveci de toamna cu pui (IG: 30)
    Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga ...
  4. Mancare de linte rosie (IG: 25)
    Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ...
  5. Iahnie de fasole de post (IG: 25)
    Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: