Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Ghiveci de toamna cu pui

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Ghiveci de toamna cu pui

Denumire originală: Ghiveci

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci de toamna cu pui" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 2.2 g/100g Colesterol 28.6 mg/100g
Grăsimi saturate 0.6 g/100g Carbohidraţi 4.9 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0.5 g/100g Fibre 1.5 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0.6 g/100g Zaharuri 1.5 g/100g
Sodiu 35.3 mg/100g Proteine 7.8 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: pui, ghiveci

Informaţii/ingrediente

tacam pui 900g, cartof dulce 300g, fasole verde 200g, dovlecei 500g, vinete 300g, rosii 100g, ardei kapia 100g, ardei iute 30g, patrunjel verde 30g, marar verde 30g, usturoi 30g, sare

Descrierea producător/Mod de preparare

Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga verdeturile tocate marunt.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

  1. Mancare de linte rosie (IG: 25)
    Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ...
  2. Iahnie de fasole de post (IG: 25)
    Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...
  3. Vinata cu rosii (IG: 20)
    Ingrediente: vinata, rosii, ceapa, gogosari, ulei, apa, copti si pusi in borcan.
  4. Ratatouille (IG: 20)
    se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ...
  5. Varza rosie calita (IG: 20)
    Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: