Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Budinca cu pui a la Adela

Denumire originală: Budinca cu pui a la Adela

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca cu pui a la Adela" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 11 g/100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Carbohidraţi 9.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu 0 mg/100g Proteine 11.4 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: budinca, budinca de pui

Informaţii/ingrediente

Ingrediente:

  • paste fainoase tagliatelli 1 punga,
  • 1 ardei taiat fasii,
  • 1 ceapa taiata pestisor,
  • 5 oua de gaina,
  • pui taiat fasii (pulpe de pui. piept de pui, muschi de vita) fiert inainte,
  • ideea zilei o lingurita
  • piper si sare de pe gust,
  • telemea de oaie nesarata,
  • 1 lingurita de ulei daca se doreste sa se caleasca ceapa inainte de a se amesteca cu oul, pastele, puiul si ardei. cand amestecul este bine copt la cuptor se adauga un strat de telemea de oaie si se mai lasa 10 minute

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Budinca cu pui a la Adela.

Alimente similare

  • Biscuiti de casa a la Adela (IG: 55)
  • Turta dulce a la Adela (IG: 70)
    550 grame faina, 1 lingura margarina, 1 ou gaina, 60 ml apa minerala, zahar 4 lingurite, 25 ml rom (alcool), 2 lingurite de drojdie rase (se dizolva in rom) se face un aluat ca de ...
  • Placinta sarata a la Adela (IG: 60)
    700 g faina, drojdie, apa, 3 ling rase de zahar  (se face un aluat simplu de paine si se lasa sa creasca zaharul se foloseste pt fragezirea aluatului). 5-7 oua , 4-600 g telemea de oaie  ...
  • Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
    Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: