Indice Glicemic: Buseu cu dovlecei si urda, South Beach Faza I
Denumire originală: Buseu cu dovlecei si urda, South Beach Faza I
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Buseu cu dovlecei si urda, South Beach Faza I" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.3 g/100g | |
Sodiu | 391.3 mg/100g | Proteine | 6.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: urda, dovlecei, souffle, buseu
Informaţii/ingrediente
- Urda dulce de vaca, 104g
- Sare de/pentru masa, 6g (1 lingurita)
- Ceapa, 82g
- Dovlecei, 474g (3 dovlecei medii)
- Oua proaspete, 4 bucati
Descrierea producător/Mod de preparare
- Se dau dovleceii spalati pe razatoare.
- Se toaca marunt ceapa.
- Se razuie si urda.
- Intr-un vas se amesteca urda, dovleceii, ceapa, sarea si ouale batute.
- Se amesteca bine compozitia.
- Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor, foc mediu.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Buseu cu dovlecei si urda, South Beach Faza I.
Alimente similare
- Urda (IG: 30)
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Urda sarata de oaie (IG: 0)
- Urda (ricotta) de oaie (IG: 30)
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...