Indice Glicemic: Carne de curcan, toate clasele (de curcan), maruntaie, gatite, innabusite, cu putina grasime de maruntaie
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de curcan, toate clasele (de curcan), maruntaie, gatite, innabusite, cu putina grasime de maruntaie" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.86 g/100g | Colesterol | 289 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 3.923 g/100g | Carbohidraţi | 0.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.293 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 4.954 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 64 mg/100g | Proteine | 20.89 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: carne, curcan, maruntaie, gatite
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de curcan, toate clasele (de curcan), maruntaie, gatite, innabusite, cu putina grasime de maruntaie"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Carne de curcan, toate clasele (de curcan), maruntaie, gatite, innabusite, cu putina grasime de maruntaie.
Alimente similare
- Carne de curcan, piept fara pielita, fript (IG: 0)
- Curcan (IG: 0)
- Toba de curcan (IG: 0)
Pulpa de curcan 45%, piept curcan 10%, apa, gelatina alimentara, sare, condimente naturale (piper, usturoi, nucsoara) si extract de condimente, zaharuri ((dextroza, lactoza), stabilizator(trifosfat disodic), potentiator de gust(glutamat monosodic), antioxidant (acid ascorbic, ascorbat si citrat ... - Pipote curcan (IG: 0)
- Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ...