Indice Glicemic: Ciorba cu afumatura
Denumire originală: Ciorba de afumatura
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba cu afumatura" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.1 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 2.6 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml | Proteine | 0.5 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciorba, afumatura
Informaţii/ingrediente
- 500gr-Costita afumata
- 200gr-cartofi
- 50gr-paste
- 20gr-patrunjel+marar
- 1ling de secretl gustului
- 1ling bulion
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune la fiert costita.Dupa ce fierbe se arunca prima apa si se mai pune al fiert,apoi se pune ceapa tocata si se lasa pane ferbe bine.Punem bulionul si acoperim cu apa.Dupa ce da in clocot punem pastele si cartofii.Dupa ce au fiert luam de pe foc si punem patrunjelul is leusteanul
Pofta Buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba cu afumatura.
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...