Indice Glicemic: Ciorba cu legume si taietei a la Mika
Denumire originală: Ciorba cu legume si taietei
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba cu legume si taietei a la Mika" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 0.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, ciorba, taitei
Informaţii/ingrediente
- 256 g ceapa
- 93 g morcov
- 1 cub knorr
- 2 linguri zarzavat de casa
- 200 g smantana 12%
- 1 galbenus ou
- 100 g fidea/taietei
- 1 lingura jumatate delikat
- sare de lamaie
Descrierea producător/Mod de preparare
Legumele se taie marunt si si se pun la fiert in aproximativ 3-4 l apa. Cand incepe apa sa fiarba se adauga fideaua, cubul knorr si delikatul. Dupa ce a fiert fideaua, se scoate ciorba intr-un bol si se lasa la racit. Intr-un alt bol se amesteca smantana cu galbenusul de ou. Se toarna peste acest amestec ciorba racita. Apoi se toarna totul in ciorba lasata intre timp pe foc mic. Se amesteca continuu. La final se adauga sare de lamaie.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba cu legume si taietei a la Mika.
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Pizza a la Mika (IG: 60)
- Piure a la Mika (IG: 80)
- Rafaello a la Mika (IG: 65)
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba.