Indice Glicemic: Ciorba de fasole galbena cu pui by Tina
Denumire originală: Ciorba de fasole galbena cu pui by Tina
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de fasole galbena cu pui by Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, fasole, ciorba, fasole galbena
Informaţii/ingrediente
- -500g fasole galbena
- -150g ceapa
- -300g rosii
- -400g piept pui
- -100g ardei galben
- -100g telina radacina
- -300g dovlecei
- -1 ou
- -sare
- -piper
- - 2,5 l apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Se face o ciorba delicioasa si saraca in glucide.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de fasole galbena cu pui by Tina.
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ...