Indice Glicemic: Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien
Denumire originală: Ciorba de gaturi de curcan
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.2 g/100ml | Colesterol | 15.7 mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 1.7 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | 0.4 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | 0.5 g/100ml | |
Sodiu | 21.4 mg/100ml | Proteine | 4.4 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciorba, curcan, gaturi, gat curcan
Informaţii/ingrediente
- 840 g gaturi de curcan
- 100 g ardei gras verde
- 150 g morcovi
- 40 g radacina patrunjel
- 80 g telina
- 110 g ceapa
- 275 g rosii
- 145 g dovlecei
- 30 g taitei cu ou Barilla
- 8 g patrunjel verde
- 1 lingurita bors magic Delikat.
Descrierea producător/Mod de preparare
Gaturile se spala, se portioneaza si se pun la fiert in 3 l de apa cu un pic de sare. Se spumuiesc.
Se toaca marunt ceapa si ardeiul gras, morcovul rondele, iar radacina de patrunjel si telina se taie cubulete si se adauga toate in oala. Se lasa la fiert la foc mic, acoperit.
Intre timp se decojesc rosiile de pielite si se taie cubulete. Cand carnea si legumele sunt aproape facute, se adauga si rosiile cubulete impreuna cu dovlecelul taiat cuburi mai mari.
Dupa aproximativ 10 minute se adauga si taiteii cu oua Barilla si se lasa la fiert 4 minute. Se acreste cu o lingurita de bors magic Delikat. Se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de gaturi de curcan a la Anorien.
Alimente similare
- Gaturi de curcan, fara piele (IG: 0)
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ... - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ...