Indice Glicemic: Ciorba cu ou (omleta)
Denumire originală: Ciorba cu ou (omleta)
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba cu ou (omleta)" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.2 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 1.5 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | 0 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml | Proteine | 1.1 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: oua, ciorba, omleta
Informaţii/ingrediente
oua 4 buc, orez 30g; usturoi50g; iaurt simplu 400g; faina 20g; ulei fl soarelui 15ml, si 20g sunculita sau kaizer; apa 4litri
Descrierea producător/Mod de preparare
se pune apa la fiert cu usturoiul pisat si cu putin delikat pentru gust ;separat se face o omleta din 4oua care se taie separat in mici bucatele si se pun la fiert;separat se pune 20g faina intr_un castron cu iaurtul si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase ;se ia din oala un polonic de zeama fierbinte si se toarna peste compozitia de smantina incet sa nu se brinzeasca ,intreaga compozitie se toarna in oala si se pune din nou la fiert 5min ;se ia de pe foc si se serveste calda cu putin patrunjel tocat ;daca se place se poate acri cu bors sau cu lamaie ;
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba cu ou (omleta).
Alimente similare
- Omleta (IG: 0)
- Omleta bio "Proteica" (IG: 0)
Se unge tigaia de teflon cu un servetel inmuiat in ulei, se bate compozitia, si se pune in tigaie. Se rumeneste pe ambele parti pana capata o culoare aurie. - Omleta cu ton a la Extasssy (IG: 0)
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ...