Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Ciorba de pui a la grec by Sabine

Denumire originală: Ciorba de pui a la grec

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de pui a la grec by Sabine" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 1.7 g/100ml Colesterol 32.9 mg/100ml
Grăsimi saturate g/100ml Carbohidraţi 2.4 g/100ml
Grăsimi polinesaturate g/100ml Fibre 0.5 g/100ml
Grăsimi mononesaturate g/100ml Zaharuri 0.6 g/100ml
Sodiu 5.2 mg/100ml Proteine 2.9 g/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: supa, ciorba, ciorba pui

Informaţii/ingrediente

Ingrediente :
100 g carne de pui ( am cantarit ce a ramas dupa ce am dezosat-o )
150 gr. morcovi
80 gr. ceapa
80 gr. ardei
125 gr. iaurt cremoso
1 lingurita ulei
2 galbenusuri
condimente: foi de dafin, tarhon, patrunjel
lamaie

Descrierea producător/Mod de preparare

Se fierb bucatile de pui ( eu am folosit spate de pui ), cu o foaie de dafin, ii da o aroma deosebita. Intre timp, se curata ceapa, se caleste in 1 lingurita de ulei, apoi se adauga morcovii ( eu i-am dat pe razatoare ), si ardeii taiati marunt. Se mai pune un polonic din zeama de la ciorba, ca altfel se ard
Dupa ce a fiert carnea, se scoate de de oase si se taie bucatele.
Se pun apoi toate la fiert.
Se prepara "albitura " din 2 oua batute bine, iaurtul si zeama de la o lamae, apoi se adauga in castronul in care le-am facut, zeama din supa, putin cate putin, pana devine si ea fierbinte.
La final punem condimente sau patrunjel..eu prefer tarhonul.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba de pui a la grec by Sabine.

Alimente similare

  • Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
    Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba.
  • Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
    Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ...
  • Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
    Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...
  • Ciorba de somn hipoglucidica (IG: 20)
    Se da prin razatoarea fina cartoful dulce si se caleste in ulei. Se pune la fiert ceapa, cartogul dulce, dovleceii dati prin razatoare; cand au fiert se adauga pestele si rosiile tocate marunt. Dupa ce da un ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: