Indice Glicemic: Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika
Denumire originală: Ciorba cu cartofi, smantana si taietei
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 0.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa, ciorba, taitei, ou
Informaţii/ingrediente
- 110 g ceapa
- 102 g morcov
- 576 g cartofi
- 1 cub gaina
- 1 lg cu varf delikat
- 30 g fidea
- galbesnus de ou 11 g
- 200 g smantana 12%
- 2 lg zarzavat
- apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie legumele si se pun la fiert. Se adauga delikatul cubul si zarzavatul. Cand aproape au fiert cartofii, se adauga si fideaua.
Intre timp se amesteca galbenusul de ou cu smantana.
Cand a fiert si fideaua, se scoate ciorba intr-un bol si se lasa la racit, dupa care se amesteca cu smantana.
Ciorba astfel dreasa se toarna in oala, in timp ce amestecam continuu. Se mai lasa la fiert 10 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika.
Alimente similare
- Rafaello a la Mika (IG: 65)
- Pizza a la Mika (IG: 60)
- Piure a la Mika (IG: 80)
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ...