Indice Glicemic: Dovlecei "frantuzesti" by alinutza656
Denumire originală: Dovlecei "frantuzesti" by alinutza656
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Dovlecei "frantuzesti" by alinutza656" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 7 g/100g | Colesterol | 160.3 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 9.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: dovlecei
Informaţii/ingrediente
- Branza topita cu gouda, Vian, 20g
- Dovlecei, 390g
- Ceapa verde, 35g
- Ulei extravirgin de masline, Clever, 11ml
- Urda, 110g
- Ou fiert, 100g
- Ou de gaina, 150g
Descrierea producător/Mod de preparare
Dovlecei si oul fiert se taie feliute,ceapa se toaca marunt,urda se faramiteaza cu furculita.O tava de yena se unge cu uleiul de masline.Apoi se aseaza primul rand de dovlecei peste ei ceapa verde apoi urda si feliute de ou fiert.Sare si piper peste ele.Se continua asa pana ce se termina toate ingredientele.Ultimul rand sa fie de dovlecei.Deasupra se rupe bucatele cascavalul sau dupa caz se rade.(depinde ce aveti in casa)
Se separa albusul de galbenus si se freaca spuma,apoi se amesteca cu galbenusul si putin oregano.
SE toarna peste dovlecei si se da la cuptor.
Pofta buna
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Dovlecei "frantuzesti" by alinutza656.
Alimente similare
- Dovlecei (IG: 15)
- Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ... - Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta" (IG: 14)
Cantitatea de dovlecei (575 gr) se refera la dovlecei gata scobiti de miez, trebuie sa arate ca niste barcute. :) Carnea de porc se da prin masina de tocat. Se amesteca cu un ou, sare si ...