Indice Glicemic: Mancarica de ardei, Mihanca
Denumire originală: Mancarica de ardei
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancarica de ardei, Mihanca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ardei, mancare
Informaţii/ingrediente
1 cub Maggi gust de gaina, 1 lingurita de ulei, 810 g ardei, 155 g ceapa(o ceapa mare), 55 g zarzavat de casa, 50 g pasta de tomate(2 linguri).
Descrierea producător/Mod de preparare
Ceapa se taie marunt, se da prin ulei, se asaza intr-o farfurie si se da 1 minut la microunde, pentru a se inmuia.
Apoi, se pune intr-o cratita, se amesteca timp de un minut, dupa care se toarna putina apa si se lasa 5 minute sa fiarba, adaugandu-se pe parcurs cate putina apa, daca este necesar.
Se adauga pasta de tomate si zarzavatul si iarasi apa si se lasa 10 minute la fiert. Se pun ardei, se toarna apa pana sunt acoperiti, se adauga si cubul Maggi si se lasa la fiert cca. 30 minute.
Se potriveste la final de sare si piper.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancarica de ardei, Mihanca.
Alimente similare
- Ardei verde (IG: 15)
- Ardei capia (IG: 15)
- Ardei rosu gras (IG: 15)
- Ardei rosu iute (IG: 15)
Parti bune Ardeiul iute este o sursa buna de vitaminele A, C, K si B6, potasiu, fibre alimentare, tiamina, riboflavina, niacina, acid folic, fier, magneziu si fosfor. - Ardei gras galben (IG: 15)