Indice Glicemic: Mazare cu kaizer, by mayya
Denumire originală: Mazare cu kaizer
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mazare cu kaizer, by mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 8.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.3 g/100g | |
Sodiu | 132.7 mg/100g | Proteine | 4.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: mazare, kaiser, kaizer, mancare
Informaţii/ingrediente
75 g ceapa, 60 g morcov, 275 g kaizer, 100 g bulion de casa fara zahar, 1 kg mazare congelata verde, sare, piper, marar si apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Am tocat legumele,dupa care am pus morcovul si kaizerul intr-o oala cu un pic de apa si am lasat sa se inmoaie bine,cand a scazut apa am adaugat ceapa,apoi mazarea si am acoperit cu apa.
Cand a fost aproape gata am pus bulionul si condimentele si am mai lasat sa scada vreo 10 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mazare cu kaizer, by mayya.
Alimente similare
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Mazare fina (IG: 35)