Indice Glicemic: Ostropel de iepure de casa, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur
Denumire originală: Ostropel de iepure
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ostropel de iepure de casa, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 16.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: friptura, iepure, ostropel
Informaţii/ingrediente
- Ceapa 170 g
- ulei de masline 50 ml
- carne de iepure 500 g
- usturoi 20 g
- piper negru 1 g
- curry 1 g
- piper cayenne 1 g
- cimbru 0.5 g
- vin alb 200 ml
- otet din vin 20 ml.
Descrierea producător/Mod de preparare
Bucatile de carne de iepure (cel de casa nu e nevoie sa fie fezandat, pentru ca e foarte fraged) se prajesc in ulei.
Cand sunt rumene, se adauga ceapa si se prajeste usor, adaugand condimentele: piper, curry, piper cayenne, cimbru, usturoiul zdrobit, otetul si vinul.
Se poate adauga apa, cate putin, pana se fragezeste carnea. Se fierbe pana scade la consistenta dorita.
Pentru cardiaci, nu se pune sare deloc.
Piperul cayenne si carnea de iepure sunt alimente avantajoase (cele mai bune) pentru cei cu grupa sanguina B III.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ostropel de iepure de casa, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur.
Alimente similare
- Ostropel de pui (IG: 15)
Se pune la prajit carnea si usturoiul. Se stinge cu rosii in bulion. Se adauga mirodeniile si se lasa la fiert. Rezulta cca 800g de mancare. - Tuica de casa (IG: 0)
- Carnat de casa, prajit (IG: 0)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Prajitura cu mere, de casa (IG: 70)