Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Ostropel de pui, Mihanca

Denumire originală: Ostropel

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ostropel de pui, Mihanca" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 6.5 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 5.9 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 17.3 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: pui, mancare, ostropel

Informaţii/ingrediente

  • 749 g piept de pui dezosat, fara piele
  • 1.5 linguri faina
  • 3 linguri ulei masline
  • 660 g pasta rosii
  • 1 cana cu apa
  • 1 cescuta cu vin alb
  • busuioc, sare, piper
  • 3 catei mari de uturoi(18 g)
  • foie de dafin

Descrierea producător/Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in bucatele mici si se prajeste in uleiul de masline.

Cand s-au prajit, se adauga cescuta de vin si jumatate de cana de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa de tot.

Cand a scazut, se scoate puiul pe o farfurie, se adauga pasta, jumatate de cana de apa, faina, usturoiul,foaia de dafin, se condimnteaza si cand incepe sa fiarba sosul, se adauga si carnea.

Se lasa sa mai fiarna 15-20 de minute la foc mic.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ostropel de pui, Mihanca.

Alimente similare

  • Ostropel de pui (IG: 15)
    Se pune la prajit carnea si usturoiul. Se stinge cu rosii in bulion. Se adauga mirodeniile si se lasa la fiert. Rezulta cca 800g de mancare.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: