Indice Glicemic: Ostropel de pui, Mihanca
Denumire originală: Ostropel
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ostropel de pui, Mihanca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 17.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, mancare, ostropel
Informaţii/ingrediente
- 749 g piept de pui dezosat, fara piele
- 1.5 linguri faina
- 3 linguri ulei masline
- 660 g pasta rosii
- 1 cana cu apa
- 1 cescuta cu vin alb
- busuioc, sare, piper
- 3 catei mari de uturoi(18 g)
- foie de dafin
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie pieptul de pui in bucatele mici si se prajeste in uleiul de masline.
Cand s-au prajit, se adauga cescuta de vin si jumatate de cana de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa de tot.
Cand a scazut, se scoate puiul pe o farfurie, se adauga pasta, jumatate de cana de apa, faina, usturoiul,foaia de dafin, se condimnteaza si cand incepe sa fiarba sosul, se adauga si carnea.
Se lasa sa mai fiarna 15-20 de minute la foc mic.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ostropel de pui, Mihanca.
Alimente similare
- Ostropel de pui (IG: 15)
Se pune la prajit carnea si usturoiul. Se stinge cu rosii in bulion. Se adauga mirodeniile si se lasa la fiert. Rezulta cca 800g de mancare.