Indice Glicemic: Paine crocanta bio din secara integrala, Roggen
Denumire originală: Vollkorn knacke roggen, 3 ahren brot
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine crocanta bio din secara integrala, Roggen" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.8 g/100g | Carbohidraţi | 43.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 21 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.9 g/100g | |
Sodiu | 400 mg/100g | Proteine | 13.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, secara, painite, bio, secara integrala
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine crocanta bio din secara integrala, Roggen"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
Momentan nu există în categoria Cereale, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine crocanta bio din secara integrala, Roggen.
Alimente similare
- Paine crocanta de secara, Clever (IG: 65)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine de secara (IG: 65)
- Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala din grau (IG: 45)