Indice Glicemic: Paine integrala de casa
Denumire originală: Paine integrala de casa
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine integrala de casa" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 5.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 42.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 6.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 1700 mg/100g | Proteine | 8.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, paine integrala, paine de casa
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine integrala de casa"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Chifle hipoglucidice, Dobrogea (IG: 40)
- Paine IG mic, Slabesti Mancand (IG: 35)
- Paine Longevita, Franzeluta (IG: 35)
Ingrediente: faina de grau, tarata, apa, drojdie de panificatie, sare, ulei de floarea soarelui. concentrat elaminat uscat (varza de mare). Paine Longevita este fabricata din faina de grau de calitatea I, cu adaos de component special ... - Toast graham, Real (IG: 35)
Ingrediente: faina alba de grau 650, apa, faina dietetica de grau 18% (faina graham), sare iodata, drojdie, grasimi vegetale nehidrogenate, gluten, deztroza, conservant: acid sorbic. Contine: faina de grau, gluten. - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
Alimente similare
- Paine graham de casa (IG: 65)
- Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (IG: 51)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ... - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ...