Indice Glicemic: Paine, cu faina de ovaz, prajita
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine, cu faina de ovaz, prajita" din categoria "Paine".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.8 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.764 g/100g | Carbohidraţi | 52.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.85 g/100g | Fibre | 4.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.715 g/100g | Zaharuri | 8.84 g/100g | |
Sodiu | 651 mg/100g | Proteine | 9.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: paine, faina, ovaz, prajita
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine, cu faina de ovaz, prajita"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
Momentan nu există în categoria Paine, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine, cu faina de ovaz, prajita.
Alimente similare
- Paine prajita (IG: 45)
- Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (IG: 51)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ... - Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (IG: 70)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Carne de vita, tocata si prajita (IG: 0)
- Faina de secara (IG: 60)