Indice Glicemic: Paine integrala cu tarate
Denumire originală: Paine integrala cu tarate
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine integrala cu tarate" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.6 g/100g | Carbohidraţi | 59 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.8 g/100g | Fibre | 12.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 2 g/100g | Zaharuri | 0.9 g/100g | |
Sodiu | 3.8 mg/100g | Proteine | 11.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, paine integrala, tarate
Informaţii/ingrediente
Ingrediente pentru 2 kg:
- 750 ml apa calduta (3 cani)
- 80g pachet drojdie (2 pachete)
- 3 linguri otet
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri sare
- 5 cani faina integrala (5x250ml)
- 3 cani tarate de grau (3x250ml)
- 2 cani faina alba (2x250ml)
Descrierea producător/Mod de preparare
Intr-un bol mare se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu sarea, si otetul. Se dauga treptat faina.
Se adauga uleiul si se continua framantarea.
Se pune la dospit pentru o ora.Se pune aluatul in tavi si se baga la cuptor. De preferat ca acesta sa fe cald deja.
In 40 de minute la 235 de grade, painea este gata.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine integrala cu tarate.
Alimente similare
- Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ... - Tarate (IG: 15)