Indice Glicemic: Parizer de pasare, Ana si Cornel
Denumire originală: Parizer de pasare
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Parizer de pasare, Ana si Cornel" din categoria "Mezeluri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 16.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 13.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: parizer, parizer pasare, parizer pui
Informaţii/ingrediente
Produs fiert, acoperit de o membrană artificială necomestibilă.
Parizerul este făcut din carne de pasăre (>50%), carne de pasăre dezosată mecanic, piele de pasăre, emulsie de şorici, amidon alimentar, proteină vegetală din soia, sare, stabilizator(polifosfaţi de Na,K,Ca), condimente şi extracte naturale din condiment, agent de îngroşare (caragenan, gumă guar, gumă Konjak), antioxidant (izoascorbat de sodiu, acid ascorbic), potenţiator de aromă (glutamat de sodiu), aromă,dextroza si, extract de drojdie, colorant natural (carmin), conservant (nitrit de sodiu).
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mezeluri"
Momentan nu există în categoria Mezeluri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Parizer de pasare, Ana si Cornel.
Alimente similare
- Parizer (IG: 0)
- Orez/Pilaf cu inimi de pasare (IG: 55)
Se pun pe foc intr-o cratita inimile cu putina apa pana lasa grasime. Se pune ceapa si ciupercile tocate si se mai lasa pana se inmoaie. Se adauga orezul si de 3 ori apa cat volumul orezului ...