Indice Glicemic: Paste fainoase cu sos de ciuperci, Baneasa
Denumire originală: Penne ai Funghi
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paste fainoase cu sos de ciuperci, Baneasa" din categoria "Paste".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 69 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 11.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sos, paste, ciuperci, fainoase
Informaţii/ingrediente
Paste fainoase scurte din grau dur 75%, sos deshidratat 25% (ciperci 12% (Boletus Eulis si Champignons), grasime vegetala, lactoza, sare, proteina hidrolizata de soia si de porumb, potentiator de aroma: monosodiu glutamat, sirop de glucoza, proteina din lapte, amidon de grau, arome, usturoi, praz, patrunjel).
Descrierea producător/Mod de preparare
Aceste paste contin toate ingredientele si necesita doar fierbere.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paste"
Momentan nu există în categoria Paste, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paste fainoase cu sos de ciuperci, Baneasa.
Alimente similare
- Paste fainoase "Scoici" (IG: 50)
- Paste fierte (IG: 55)
- Paste cu calamari si varza rosie (IG: 40)
Se taie varza subtire, in lungul foii, in asa fel ca fasia sa fie cat mai lunga. Se pune la calit in ulei, cu capac. Dupa ce se inmoaie putin se adauga ciupercile taiate felii, usturoiul ... - Ciuperci Pleurotus (IG: 15)
- Ciuperci fierte (IG: 15)