Indice Glicemic: Piftie din aripi de curcan, Andrada
Denumire originală: Piftie din aripi de curcan
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Piftie din aripi de curcan, Andrada" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.8 g/100g | Colesterol | 33.7 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.2 g/100g | |
Sodiu | 22.4 mg/100g | Proteine | 7.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: aripi, curcan, piftie
Informaţii/ingrediente
- Aripi de curcan-740 g
- Morcovi-90 g
- Ceapa-100 g
- Cub Maggi pui-20 g
- Gelatina Dr.Oetker-10 g
- Usturoi 35 g
- 2500 ml apa(se fierbe pana scade la jumatate)
Descrierea producător/Mod de preparare
- se pune carnea la fiert, impreuna cu ceapa si morcovul;Se da focul iute si se spumuieste bine vasul. se lasa circa 3 ore. Semnul ca a fiert carnea este cind aceasta se desprinde de pe os .Atunci se adauga sarea, dupa gust.
- dupa ce a fiert, carnea este scoasa, lasata la racit, apoi taiata bucatele si pusa in vase (boluri, tavi, etc). Se poate pune si morcovul fiert, taiat rondele …
- . in momentul in care apa in care a fost carnea devine calduta se pune in ea usturoiul si se scot morcovul si ceapa.
- TIPS: se pune o picatura de apa din cratita pe degete. Daca este lipicioasa, nu trebuie sa-i mai adaugati gelatina. Daca doriti sa-i puneti si gelatina, atunci aceasta trebuie preparata intr-un pahar cu apa rece si adugata in apa calduta
- apoi apa se trece prin strecuratoare si se pune in vasele cu carnea si se lasa la racit.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Piftie din aripi de curcan, Andrada.
Alimente similare
- Curcan (IG: 0)
- Toba de curcan (IG: 0)
Pulpa de curcan 45%, piept curcan 10%, apa, gelatina alimentara, sare, condimente naturale (piper, usturoi, nucsoara) si extract de condimente, zaharuri ((dextroza, lactoza), stabilizator(trifosfat disodic), potentiator de gust(glutamat monosodic), antioxidant (acid ascorbic, ascorbat si citrat ... - Pipote curcan (IG: 0)
- Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Carnati din pulpe pui si piept curcan, Ana (IG: 0)
se toaca carnea si se formeaza carnatii.