Indice Glicemic: Prajitura "Alba ca zapada", by Dorutza
Denumire originală: Prajitura "Alba ca zapada"
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura "Alba ca zapada", by Dorutza" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 14.1 g/100g | Colesterol | 1.5 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 44.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 16.8 g/100g | |
Sodiu | 0.7 mg/100g | Proteine | 5.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: prajitura
Informaţii/ingrediente
- Faina alba de grau
- Zahar cu vanilie Bourbon, Real Quality
- Zahar
- Lapte de vaca integral
- Praf de budinca de vanilie, Dr. Oetker
- Smantana 15% Gospodar, Napolact
- Praf de copt, scazut in sodiu
- Zahar pudra
- Untura de porc
- Margarina Classic, Rama
- Nuca de cocos, fulgi
Descrierea producător/Mod de preparare
*Foi- 4 foi*700 grame faina alba si inca putina pentru lucrat cu foile60 margarina Rama40 untura de porc200 grame zahar pudra15 grame praf de copt- 1 plicsmantana cat cuprinde- la mine au fost 450 grame smantanaastea se amesteca bine, binedin asta se fac 4 foi care se coc pe dosul tavii*Crema*2 plicuri budinca vanilie Dr. Oetker se amesteca cu 200 ml lapte recein 600 ml lapte se dizolva 200 grame zahar si 3 plicuri zahar vanilatsi se pune pe foc si se face ca si budincacand s-a racit crema asta se amesteca cu 200 grame margarina Rama. se poate baga mixerul dar la viteza mica sa nu se taiese pune o foaie, crema, foaie,crema, foaie,crema,foaie,crema si apoi se presara nuca de cocos
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Prajitura "Alba ca zapada", by Dorutza.
Alimente similare
- Prajitura Kati, by dorutza (IG: 70)
- Maioneza made by Dorutza (IG: 60)
- Pizza cu ciuperci si sunca Praga, home made by Dorutza (IG: 60)
blat- 250 grame faina neagra, 50 gr faina alba, 1 lingura untura, putina sare, o lingurita zahar brun, drojdie, apa 200 ml. dupa ce a dospit se intinde pe o tava pe care s-a pus hartie de copt, sau tava unsa ... - Paine de grau, alba (IG: 70)
- Paine alba, obisnuita (IG: 85)