Indice Glicemic: Praline de trufa umplute cu trufa de vanilie Bourbon si preparat din fructe de padure, Trumpf Gianna
Denumire originală: Truffel-Pralines Bourbon Vanille&Waldfrucht
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Praline de trufa umplute cu trufa de vanilie Bourbon si preparat din fructe de padure, Trumpf Gianna" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 28 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 54 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 4.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: praline, pralina, trufe, trufa
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: zahar, preparat din fructe de padure (21%) (zahar, sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, agent de umezire (glicerina), apa, concentrat de suc de zmeura, concentrat de suc de zmeura, concentrat de suc de capsuni, concentrat de suc de afine, concentraty de suc de mure, stabilizator (caragenan), acidifiant (acid citric), extract de fructe de soc, regulator de aciditate (citrat de sodiu), aroma, unt de cacao, lapte praf integral, frisca pentru cafea, masa de cacao, grasime din unt, siriop de glucoza, alcool, lactoza, extras naturtal de vanilie, emulgator (lecitina de soia), agent de umezire (invertaza), aroma.
Descrierea producător/Mod de preparare
Praline de trufa umplute cu trufa de vanilie Bourbon si preparat din fructe de padure in ciocolata fina din lapte integral
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Praline de trufa umplute cu trufa de vanilie Bourbon si preparat din fructe de padure, Trumpf Gianna.
Alimente similare
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Praline de ciocolata cu Grappa (IG: 65)
- Rosii umplute cu hrisca (IG: 25)
Se fierbe hrisca si se amesteca cu germenii de grau, cu sarea, cu usturoiul, miezul de rosii si patranjelul fin tocate. Se umplu rosiile, se pun in tava, se stropesc cu ulei si se dau la ... - Prajitura casei cu vanilie si gem de caise (IG: 70)
- Lichior de fructe (IG: 60)