Indice Glicemic: Salata de broccoli cu surimi
Denumire originală: Salata de broccoli cu surimi
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Salata de broccoli cu surimi" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: salata, brocoli, surimi, broccoli
Informaţii/ingrediente
- surimi 165g
- broccoli 280g
- ulei masline 15g
- suc lamaie 10g
- piper negru 2g
- sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierb pe aburi broccoli si surimi. Se taie in bucati nu prea mici si se asezoneaza cu ulei, piper si sare.
Rezulta 450g de salata.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Salata de varza (IG: 15)
se taie varza si se adauga ulei, sare dupa gust si otet. - Salata de muraturi (IG: 15)
Se taie marunt si se amesteca toate, eu am pus si 2 rondele de morcov murat. Este o salata de iarna cu putine calorii si buna
Alimente similare
- Surimi (crabi) pane (IG: 50)
Mod de preparare: Se inmoaie surimi in ouale batute, amestecate cu sare si piper. Se pun in tigaie incinsa si se prajesc pana se fac rumene, pe ambele parti - Broccoli (IG: 15)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...