Indice Glicemic: Sos Risotto/Paste a la Lauricius
Denumire originală: Sos Risotto/Paste
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sos Risotto/Paste a la Lauricius" din categoria "Sosuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 7.2 g/100g | Colesterol | 17.7 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sos, paste, risotto
Informaţii/ingrediente
- ulei (50 g)
- ceapa verde (25 g)
- ardei capia (50 g)
- ardei gras verde (50 g)
- ciuperci (200 g)
- piept de pui (300 g)
- bulion (30 g)
- pulpa rosii (30 g)
- sare, piper
- oregano/busuioc
- apa (350 ml)
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune la calit ceapa verde cu ardeiul gras si cel capia, toate tocate marunt.
Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si apoi ciupercile (eu am folosit din conserva, cred ca ar fi mai bune proaspete).
Se adauga doua lingurite de bulion dizolvate in 300-400 ml de apa si se lasa la fiert (eu am mai adaugat si putina pulpa de rosii). Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, oregano sau busuioc.
Continutul rezultat este excelent pentru paste sau pentru Risotto cu pui.
La aceste cantitati se poate folosi pentru circa 6 portii paste/orez.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Sosuri"
Momentan nu există în categoria Sosuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sos Risotto/Paste a la Lauricius.
Alimente similare
- Paste fierte (IG: 55)
- Paste fainoase "Scoici" (IG: 50)
- Paste cu calamari si varza rosie (IG: 40)
Se taie varza subtire, in lungul foii, in asa fel ca fasia sa fie cat mai lunga. Se pune la calit in ulei, cu capac. Dupa ce se inmoaie putin se adauga ciupercile taiate felii, usturoiul ...