Indice Glicemic: Specialitate pe baza de cazeina si ulei de masline extra virgin 3% Violife, Viotros
Denumire originală: Specialitate pe baza de cazeina si ulei de masline extra virgin 3% Violife
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Specialitate pe baza de cazeina si ulei de masline extra virgin 3% Violife, Viotros" din categoria "Branzeturi".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.4 g/100g | Carbohidraţi | 4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.3 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 2.3 g/100g | Zaharuri | 0.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 21 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ulei, masline, extra, specialitate, baza, cazeina
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Specialitate pe baza de cazeina si ulei de masline extra virgin 3% Violife, Viotros"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Branzeturi"
Momentan nu există în categoria Branzeturi, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Specialitate pe baza de cazeina si ulei de masline extra virgin 3% Violife, Viotros.
Alimente similare
- Ulei de masline (IG: 0)
- Ulei de masline extravirgin, Italia (IG: 0)
- Maioneza cu ulei de masline (varianta II) (IG: 0)
Se amesteca galbenusul cu mustarul, apoi se adauga treptat uleiul amestecand incontinuu - Masline feliate (IG: 15)
- Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ...