Indice Glicemic: Supa de rosii cu pui
Denumire originală: Supa de rosii cu pui
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de rosii cu pui" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 2.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, rosii, supa
Informaţii/ingrediente
- 1l suc de rosii
- 200g rosii decojite in conserva
- 300g carne de pui fara piele
- 150gmorcov
- 30g telina
- 50g ceapa
- 30g patrunjel
- sare si piper dupa gust
- 1000 apa plata
Descrierea producător/Mod de preparare
se fierbe carnea se spumeaza bine se schimba apa si se adauga sucul de rosii morcovul razuit ,telina razuita, ceapa taiata marunt, rosiile decojite si 1000l de apa se mai tine pe foc inca 30 de min se adauga patrunjelul la sfarsit.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de rosii cu pui.
Alimente similare
- Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Rosii (IG: 30)
- Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ...