Indice Glicemic: Supa din spinari de pui cu fidea si orez
Denumire originală: Supa din spinari de pui cu fidea si orez
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa din spinari de pui cu fidea si orez" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.1 g/100ml | Colesterol | 8.6 mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 3.7 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | 0.5 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | 11.1 mg/100ml | Proteine | 2.5 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: orez, supa, ciorba, fidea
Informaţii/ingrediente
- 3 l apa
- 432 g spinari de pui(4 bucati de spinare)
- 1 ceapa mare, cam 200 g
- 1 lingura delicat
- 50 g orez
- 50 g fidea
- o lingurita boia de ardei dulce
- 1 lingurita bors magic de la maggi
Descrierea producător/Mod de preparare
se spala spinarile, se pun intro oala cu 3 l de apa, se spumuiesc, apoi se lasa la fiert impreuna cu delikatul, si ceapa taiata in 4. Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul si fideaua si se lasa la fiert 15 min. Se adauga boia, si borsul magic si se mai lasa 5 min la fiert. Pe parcurs am mai adaugat apa ca sa am la final tot 3 l, deoarece in timpul fierberii a ramas mai putina. daca mancati supa goala are 33, 3 calorii/100 ml. Daca va puneti si o bucata din cele 4 spinari, atunci mai adaugati 108 calorii ale carnii.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa din spinari de pui cu fidea si orez.
Alimente similare
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ... - Orez alb, fiert (IG: 70)