Indice Glicemic: Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
Denumire originală: Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 15.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 312.6 mg/100g | Proteine | 7.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, spanac, mamaliga, tarta, mozzarella
Informaţii/ingrediente
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 165g
- Spanac tocat portionat, congelat, Gradena, 400g
- Oua proaspete, Tip, 106g
- Mamaliga dietetica (gatita) a la Slabuta, 1100g
- Mozzarella, Real Quality, 75g
- Sare de/pentru masa, 6g
- Piper negru, 0.5g
Descrierea producător/Mod de preparare
- Se prepara mamaliga.
- Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza mamaliga, nivelandu-se cu mana.
- Se face o adancitura in mijloc pentru a se putea pune umplutura de spanac si branza.
- Se aseaza branza de burduf maruntita.
- Deasupra se pune spanacul decongelat si scurs de apa.
- Se sareaza si pipereaza.
- Peste spanac se toarna ouale batute bine.
- Peste, se aseaza mozzarella taiata rondele.
- Se da la cuptor la foc mediu, pentru 40 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella.
Alimente similare
- Branza de burduf (IG: 0)
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Pizza "Slabuta" cu blat din seminte de in (IG: 30)
Mod de preparare blat: Semintele de in se amesteca cu sare si oua. Trebuie sa se obtina o masa omogena. Se pune o tigaie de teflon pe foc, cand este suficient de fierbinte se toarna compozitia obtinuta, se ... - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...